Mies pidätettiin Patongissa alkoholin myymisestä suurena buddhalaisena päivänä

Patong -

Mies pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hänet löydettiin myymästä alkoholia suurena buddhalaisen uskonnollisen juhlapäivänä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistai-iltana (1st), että he pidättivät miehen ravintolassa Patongissa. (Poliisi ei antanut hänen nimeään ja ravintolan nimeä)

Mies löydettiin myyvän alkoholia asiakkaille. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen alkoholin myynnistä Asarnha Bucha -päivänä, joka on yksi suurimmista buddhalaisista juhlapäivistä, jolloin alkoholin myynti on kielletty.

Jokainen keskikesä Thaimaassa, yleensä heinä- tai elokuussa, on buddhalaisen paaston eli Vassan alku. Tarkka päivämäärä on kahdeksannen kuun laskevan kuun ensimmäinen päivä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.