Viranomaiset tunnistavat Narathiwatissa räjähtäneen ilotulitusvaraston omistajat

LEHDISTÖTIEDOTE:

Narathiwatin maakunnassa tapahtuneen massiivisen ilotulitusräjähdyksen jälkeen, joka vaati 12 ihmisen hengen ja 121 muuta loukkaantui heinäkuun 29. päivänä, viranomaiset tunnistivat nopeasti tuhoisaan räjähdyksen aiheuttaneen onnellisen varaston omistajat.

Pariskunta, joka tunnetaan nimellä Sompong Na Kul, ja hänen vaimonsa Piyanut Puengworawat olivat alunperin Weerawat Panit -nimisen laitoksen omistajia, jotka toimivat maatalouskoneita ja keittiövälineitä myyvänä liikkeenä Munon osa-alueella.

Provinssin poliisialueen 9:n komissaarin kenraaliluutnantti Nanthadet Yoinualin mukaan pariskunta muutti myöhemmin liikkeen varastoksi, jossa he alkoivat varastoida huomattavan määrän ilotulitteita. Tutkimuksissa löydettyjen syvien reikien perusteella arvioitiin, että paikalla oli pidetty laittomasti yli 1,000 XNUMX kiloa ilotulitteita.

Tuhoisen tapahtuman jälkeen pariskunta otti yhteyttä poliisiin ja ilmaisi halukkuutensa antautua 1. elokuuta. Kenraaliluutnantti Nanthadet teki selväksi, että jos he eivät antautuisi, pidätysmääräykset annettaisiin viipymättä.

Sungai Kolok piirin apulaispäällikkö Suchart Kijakarn paljasti, että omistajat olivat saaneet luvan rakentaa ja käyttää varastoa. Hakemusprosessin aikana he eivät kuitenkaan täsmentäneet varastoitavien tavaroiden tyyppiä. Pian muutoksen jälkeen varasto muutettiin varastotilaksi monipuoliselle ilotulitteiden valikoimalle.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Mies on menettänyt neljä perheenjäsentä ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Narathiwatissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.