Ratsastaja kuoli moottoripyörän törmättyä sementtiautoon Chalongissa

Chalong -

Uutiset lyhyesti:

Moottoripyöräilijä on julistettu kuolleeksi sen jälkeen, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi sementtiautoon Chalongissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaina (27th) Chao Fa West Roadilla lähellä Baan Chalong Schoolin risteystä.

He saapuivat paikalle löytääkseen tuntemattoman naisratsastajan tajuttomana. Läheltä löytyi vaurioitunut moottoripyörä ja sementtiauto. Ratsastaja kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet valitettavasti todettiin kuolleeksi saapuessaan.

Chalongin poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa lisätutkimuksia ja oikeustoimia varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.