Loukkaantunut apina pelastettiin Phuketissa

Phuket -

Loukkaantunut apina on pelastettu Thalangin asuinalueelta.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että paikalliset ilmoittivat heille aiemmin tällä viikolla, että Soi Nok Nassa oli kadonnut ja loukkaantunut apina.

Se on eteläinen sianhäntämakakki. Apina oli loukkaantunut, mutta vamman tyyppiä ei kerrottu. Eläinlääkärit hoitavat sen ennen kuin se päästetään turvallisesti takaisin paikalliseen metsään.

Liittyvä artikkeli:

Loukkaantunut apina on pelastettu kukkulalla Phuketissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.