Merikilpikonna pelastettiin jäätyään kalaverkkoon Phuket Beachillä

Phuket -

Merikilpikonna on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon Thalangin rannalla.

Sirinatin kansallispuiston johtaja Sorasak Rananan kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (19. heinäkuuta)th) he löysivät merikilpikonnan, joka oli juuttunut kalaverkkoon Nai Yang Beachiltä Sakoosta. Voimakkaat aallot olivat huuhtoneet merikilpikonnan.

Kalastusverkko leikattiin hitaasti ja poistettiin kilpikonnasta. Kilpikonna loukkaantui räpylästä ja kuoresta. Se oli Olive Ridleyn merikilpikonna. Kilpikonna oli 62 senttimetriä pitkä.

Kilpikonna vietiin Phuketin meribiologiseen keskukseen Wichitiin sairaanhoitoa varten.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Merikilpikonna on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon Thalangin rannalla.

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut toisen varoituksen, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on tilapäisesti kielletty huonon sään vuoksi heinäkuun 20. päivään asti.th, 2023.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.