Venäjälle 2,500 XNUMX bahtin sakko sen jälkeen, kun oli ajanut väärään suuntaan yksisuuntaisella tiellä Phuketin vanhassakaupungissa – VIDEO

Phuket -

Venäläinen mies sai 2,500 XNUMX bahtin sakon, kun hänet jäi kiinni ajamasta vastakkaiseen suuntaan Phuketin vanhassakaupungissa yksisuuntaisella tiellä.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (10th), ulkomaalainen ratsastaja nähtiin ajavan moottoripyörällä väärään suuntaan Thalang Roadilla Phuketin vanhassakaupungissa, joka on yksisuuntainen tie.

Poliisi tunnisti venäläisen ratsastajan vain herra Armeekaniksi. Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle ja häntä syytettiin ilman ajokorttia ajamisesta ja 1,000 1,000 bahtin sakosta sekä holtittomasta ratsastuksesta, josta hänelle määrättiin 500 2,500 bahtin sakko, sekä väärään suuntaan ajamisesta, josta hänelle määrättiin XNUMX bahtin sakko. . Yhteensä hänelle määrättiin XNUMX bahtin sakko.

Moottoripyörävuokraamo sai 2,000 XNUMX bahtin sakon siitä, että se antoi kuljettajille, joilla ei ole ajokorttia, ajaa moottoripyörällä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.