Neljän metrin Python kiinni Patongissa

Patong -

Neljä metriä pitkä python on saatu kiinni, kun kerrotaan syöneen tuntemattoman eläimen Patongissa.

Patongin kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosaston (DDPM) työntekijä kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (11. heinäkuuta)th) asukas ilmoitti heille, että python oli löydetty paikallisesta kodista.

Käärmeenpyytijät saapuivat taloon löytääkseen neljä metriä pitkän pythonin. Python oli täynnä tuntemattomasta ateriasta, eikä kyennyt pakenemaan käärmeenpyytäjien luota, vaan saatiin lopulta kiinni.

Phuket Express totesi, ettei ollut tiedossa, mitä python oli syönyt. Python vapautetaan kuitenkin turvallisesti takaisin läheiseen metsään.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.