Traaginen liikkuvan kävelytien tapaus Don Mueangin lentokentällä on edelleen arvioitavana

Airports of Thailand (AOT) on perustanut komitean tutkimaan äskettäistä tapausta, joka koski liikkuvaa kävelytietä yhdellä sen lentokentillä, joka johti vakavaan vammaan matkustajan jalkaan.

Liikenneministeriön, Thaimaan Engineering Institute of Thailandin (EIT), Engineers Councilin, Siam Hitachi Companyn ja uhrin perheenjäsenten edustajista koostuvan komitean tehtävänä on saattaa tutkinta päätökseen 15 päivän kuluessa.

Tapaus sattui 29. kesäkuuta, kun matkustaja kaatui yhden lentoaseman matkustajan päälle ja loukkasi vakavasti vasenta jalkaansa. Vastauksena AOT:n johtaja Kerati Kijmanawat ilmoitti, että komitea arvioi mahdollisuutta korvata yli 20–25 vuotta vanhoja liikkuvia kävelyteitä kaikilla kuudella AOT:n lentokentällä, nimittäin Don Mueangissa, Suvarnabhumissa, Phuketissa, Chiang Maissa, Hat Yaissa ja Mae Fahissa. Luang-Chiang Rai.

Tapahtuman seurauksena kaikki Don Mueangin lentokentän 20 liikkuvaa kävelytietä on tilapäisesti poistettu käytöstä. Kävelytiet otetaan vähitellen käyttöön perusteellisen tarkastuksen ja tarvittavien päivitysten jälkeen. Prosessin arvioidaan kestävän noin kuukauden.

Johtaja Kerati myönsi, että osa matkustajista on yli 27-vuotiaita, ja korosti, että niitä on huollettu säännöllisesti. Hän kuitenkin huomautti, että komitea harkitsisi yli 15-20-vuotiaiden korvaamista ja tutkii uusien teknologioiden, kuten antureiden, käyttöönottoa turvatoimien parantamiseksi.

Don Mueangin poliisin päällikkö Pol Col Adirek Tongkeamkeaw kertoi sillä välin, että tutkijat kuulustelevat parhaillaan tapaukseen osallistuneita henkilöitä odottaessaan oikeuslääketieteellisten testien tuloksia. Lentoaseman CCTV-materiaalia tarkistetaan myös sen selvittämiseksi, johtuiko onnettomuus huolimattomuudesta.

Alkuperäinen artikkeli ilmestyi Thaimaan hallituksen PR-osastolla NNT.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/