Thaimaan hallitus julkistaa ThaiID:n, digitaalisen mobiilitunnussovelluksen

Thaimaan hallitus on virallisesti lanseerannut ThaID (THAI-ID) -mobiilisovelluksen, joka on merkittävä kehitysaskel digitaalisissa tapahtumissa henkilöllisyyden todentamiseksi. Sovellus poistaa tarpeen syöttää tietoja, mikä tekee prosessista kätevän, nopean ja turvallisen.

Väliaikainen pääministeri Gen Prayut Chan-o-cha johti digitaalisen henkilöllisyyden todentamis- ja kasvojentunnistusjärjestelmän virallista käynnistämistä. Lääninhallituksen laitos kehitti sovelluksen helpottamaan henkilöllisyyden vahvistamista vaativien julkisten tai yksityisten palvelujen saatavuutta.

Järjestelmän on tähän mennessä ottanut käyttöön 44 valtion virastoa, ja yli 380,000 XNUMX henkilöä on rekisteröitynyt käyttämään sen palveluita.

Kenraali Prayut vahvisti hallituksen päättäväisyyden muuttaa Thaimaa digitaaliseksi yhteiskunnaksi sen 4.0-politiikan mukaisesti. Hän korosti, että digitaalinen teknologia lisää valtion virastojen julkisen palvelun kapasiteettia, tekee niistä helpommin saavutettavissa ja alentaa kustannuksia. Hän lisäsi toivovansa, että sovellus käytettäisiin mahdollisimman hyvin.

Vuonna 2019 alkamisestaan ​​lähtien ThaID-projekti on saavuttanut merkittäviä virstanpylväitä. Pääministeri on kehottanut kaikkia osapuolia yhteistyöhön ja kehittämään hanketta edelleen kattavaksi valtion palvelujärjestelmäksi, joka herättää luottamusta ja parantaa Thaimaan hallituksen imagoa ja viime kädessä kansalaisten elämänlaatua.

Lääninhallinnon osasto korosti myös tarvetta lisätä yleisön tietoisuutta Thaid-sovelluksesta kaikissa 878 piirissä ja 76 maakunnassa. Tämä aloite sisältää sovelluksen lataamisen ja käytön edistämisen erityisesti nuoremman sukupolven keskuudessa, jotta sen hyödyt voidaan maksimoida jokaiselle perheelle.

Alkuperäinen artikkeli ilmestyi Thaimaan hallituksen PR-osastolla NNT.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/