Merikilpikonna pelastettiin jumittuaan kalastusverkkoon Patong Beachillä

Patong -

Merikilpikonna on pelastettu sen juuttua kalastusverkkoon Patong Beachillä.

Patong Lifeguards kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona iltapäivällä (28th) he löysivät merikilpikonnan, joka oli vielä elossa, jumissa kalastusverkkoon. Merikilpikonna oli huuhtoutunut Patong Beachille.

He ja rantaoperaattorit auttoivat poistamaan kalaverkon hitaasti kilpikonnasta. Kilpikonnasta ei löytynyt haavoja ja se oli edelleen terve. Kilpikonna päästettiin takaisin mereen.

Viime aikoina on tehty muita merikilpikonnapelastuksia, kuten alla.

Merikilpikonna on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon rannalla Thalangin alueella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.