Don Mueangin lentokentän matkustaja menetti jalkansa jumittuaan liikkuvaan kävelytiehen

Bangkok -

Naismatkustaja Don Mueangin kansainvälisellä lentokentällä on menettänyt sääreensä, kun hän kaatui alas ja juuttui liikkuvaan käytävään tänä aamuna.

Don Mueangin kansainvälinen lentokenttä kertoi Thaimaan tiedotusvälineille, että varhain torstaiaamuna (29th), lähistöllä olevat CCTV-materiaalit osoittavat, että tuntematon nainen oli liikkuvalla kävelytiellä eteläisellä käytävällä kotimaan terminaalin 4 laiturien 5 ja laiturin 2 välillä. Nainen oli matkalla Nakhon Si Thammaratiin Etelä-Thaimaassa.

CCTV-materiaalin mukaan matkalaukku näytti osuvan hänen vasempaan jalkaansa, jolloin hän kaatui. Hänen jalkansa imeytyi putoamisen jälkeen liikkuvaan käytävään, minkä seurauksena hän menetti välittömästi toisen vasemman jalkansa järkyttyneiden matkustajien ja lähellä olevan lentokentän henkilökunnan edessä. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan kiireellistä lääketieteellistä apua varten, mutta paikalla olleet pelastusryhmät vahvistivat, että hänen vasen jalkansa oli amputoitu polvesta onnettomuuden seurauksena.

Don Mueangin lentokenttä salasi hänen nimensä, ikänsä ja kansallisuutensa vedoten hänen yksityisyyteensä näinä herkkänä aikana.

Liikkuva kävelytie on nyt väliaikaisesti suljettu, kun insinööritiimit tarkistavat laitteita onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi. Don Mueangin kansainvälinen lentoasema on jo avoimesti pyytänyt anteeksi tapahtunutta ja sanoo, että vahingon kärsineelle maksetaan täysi korvaus.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.