Kiinalainen mies pidätettiin Phuketissa, koska hänen väitetään toimineen matkaoppaana

Phuket -

Kiinalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän työskenteli oppaana.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat tällä viikolla pidättäneet Wang Kua Chengin (nimi käännetty thain kielestä), 43, Kiinan kansalaisen. Hänet pidätettiin Dibuk Roadilla Mongkol Nimit -temppelin edessä Phuketin vanhassakaupungissa.

Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle. Häntä syytetään työskentelystä ilman lupaa ja oppaana ilman lupaa.

Opas on suojeltu thaimaalainen ammatti, toteaa The Phuket Express, ja ulkomaalaiset eivät voi edes saada työlupaa ollakseen sitä laillisesti. Tämä ei ole ensimmäinen ulkomaalainen, joka on jäänyt kiinni Phuketista, jonka väitetään työskentelevän laittomasti viime aikoina, kuten näet alla.

30-vuotias laiton kambodžalainen opas pidätettiin Phuketissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.