"Alueellinen OTOP-festivaali" on parhaillaan käynnissä Phuket Townissa

Phuket -

Vuosittainen Alueellinen OTOP-festivaali, joka järjestetään 2. heinäkuuta astind Saphan Hinissa Phuket Townissa odotetaan tuottavan vähintään 30 miljoonaa bahtia.

Festivaali avattiin virallisesti maanantai-iltana (27th) ja jota johtivat yhteisön kehittämisosaston pääjohtaja Aunsit Sampantarat ja Phuketin kuvernööri Naroong Woociew. Festivaali järjestetään 26th heinäkuuhun 2nd, 2023. Aunsit kertoi Phuket Expressille, että festivaalin tavoitteena on vauhdittaa OTOP:ia (One Tambon/Village One Product) ja alueen taloutta.

Tänä vuonna kampanjan nimi on "Viisaus ja innovaatio". Ilmastoidussa kupolissa on yli 300 myymälää, jotka myyvät paikallisia tuotteita ja ruokaa Thaimaan alueilta. Live-esityksiä on myös joka ilta lavalla. Festivaalin odotetaan tuottavan vähintään 30 miljoonaa bahtia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.