Phuketin virallinen varoittaa väärennetystä Phuketin oikeusasiamiehen Facebook-sivusta

Phuket -

Phuketin virkamies on varoittanut väärennetystä Phuket Ombudsmanin Facebook-sivusta, joka väittää olevansa oikeudellista neuvontaa tarjoava asianajaja.

Viranomaiset antoivat varoituksen maanantaina (27th). He väittävät, että on olemassa väärennetty Facebook-sivu, joka on väittänyt olevansa Phuketin oikeusasiamies (Damrong Dhamma Centre). Sivun ylläpitäjä väitti olevansa lakimies, joka antaa neuvoja, mutta rahasta.

Phuket Express huomautti, että oikeusasiamiehen toimisto tai Damrong Dhamma Center ovat valtion virastoja, jotka toimivat sisäministeriön alaisuudessa. Tämä toimisto tarjoaa ILMAISTA apua ihmisille, jotka valittavat kaikesta, josta he eivät usko saaneensa oikeutta. Jokaisella maakunnalla on tällainen toimisto.

Phuketin oikeusasiamiehen toimisto (Damrong Dhamma Centre) on vahvistanut, että he eivät tarjoa apua minkään Facebook-sivun kautta. Heillä ei ole toimistossa vapaaehtoisia asianajajia, eikä heillä ole käytäntöä pyytää rahaa tai mitään vastineeksi ihmisiltä, ​​jotka tekevät valituksia.

Kaikki, jotka haluavat tehdä valituksen, ota yhteyttä:

E-Mail: [sähköposti suojattu] or

Kävele Phuketin hallintokeskukseen (New Provincial Hall) Tha Kreang Roadilla Talad Nueassa, Phuketin kaupungissa tai

Soita: 076-213203 | Hotline 1567 24 tuntia vuorokaudessa

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.