Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa sateesta, tulvista ja voimakkaista aalloista

Thaimaa -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut sateesta ja mahdollisista äkillisistä tulvista Thaimaan pohjois- ja koillisosissa sekä voimakkaista aalloista Andamaanienmerellä etelässä.h.

TMD ilmoitti tiistaina (27. kesäkuuta), että Thaimaassa on enemmän sateita ja rankkasateita pohjoisessa ja koillisessa. Ihmisten tulee olla tietoisia äkillisten tulvien mahdollisuudesta erityisesti vuorten ja vesistöalueiden lähellä, erityisesti Thaimaan pohjois- ja koillisosissa.

Aallot Andamaanienmeren yläosassa ovat jopa kaksi metriä korkeat ja voivat olla yli kaksi metriä korkeita ukkosmyrskyissä. Veneiden tulee edetä varoen ja välttää ukkosmyrskyalueita.

Thaimaassa on toistaiseksi ollut melko tyyni sadekausi, mutta sen uskotaan voimistuvan seuraavien kuukausien aikana TMD:n mukaan. Syyskuu on perinteisesti ollut vuoden sateisin kuukausi.

Thaimaan sadekausi alkoi virallisesti toukokuun lopulla, kuten täällä kerroimme.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.