TAT isännöi Muay Thai -kampanjaa muinaisten taistelulajien edistämiseksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – "Amazing Muay Thai Travel Experience" -kampanja on käynnistetty edistämään Thaimaan matkailualaa, ja aloite on kuvata neljää aluetta muinaisista thaimaalaisista kamppailulajeista.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) isännöi äskettäin ohjelman avajaisia ​​Bangkokissa sijaitsevan pääkonttorin Thanarat Hallissa.

Apichai Chatchalermkit, TAT:n matkailutuotteista ja liiketoiminnasta vastaava apulaiskuvernööri, sanoi, että viranomainen on pyrkinyt houkuttelemaan lisää turisteja käyttämällä taistelutaidetta pehmeän voiman voimavarana.

"Amazing Muay Thai Experience" edustaa eri alueiden taistelutekniikoiden ainutlaatuisuutta. Neljä provinssia ovat Muay Chaiya Surat Thanin maakunnasta, Muay Korat Nakhon Ratchasimasta Koillis-Thaimaasta, Muay Tha Sao Uttaraditin maakunnasta ja Muay Lopburi Lopburin maakunnasta Keski-Thaimaassa.

TAT:n apulaiskuvernöörin mukaan tapahtuma järjestetään neljällä alueella. Muay Chaiya -tapahtuma Surat Thanissa järjestetään 30. kesäkuuta - 2. heinäkuuta, kun taas Muay Korat -tapahtuma järjestetään Nakhon Ratchasimassa 14. - 16. heinäkuuta. Muay Tha Sao -tapahtuma järjestetään Uttaraditissa 11.-13. elokuuta. Viimeinen tapahtuma, Muay Lopburi, on Lopburissa 18.-20.

Näistä tapahtumista kiinnostuneet saavat lisätietoa soittamalla TAT Contact Center Hotline -puhelinnumeroon 1672.

LÄHDE: NNT

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.