Phuket järjestää SURF CONTEST 2023 -kilpailun

Phuket-

PHUKET SURF CONTEST 2023 järjestetään 23rd kesäkuuhun 25th, 2023 Kata Beachillä.

Kilpailussa jaetaan yli 220,000 XNUMX bahtia palkintoja!

Luvassa on ATOM / TWOPEE SOUTHSIDE / ZOM MARIE / WHAL & DOLPH / TONTRAKUL / PIXXIE, artistien ja DJ:n konsertteja työpajoineen, katutaideineen, rantaaktiviteetteineen ja paljon muuta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Lisätietoja on osoitteessa

**FACEBOOK TAPAHTUMASIVU: TAT YHTEYSTIEDOT

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.