Kolmekymmentäseitsemän vihreän merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja suuntautuu mereen Phang Ngassa – VIDEO

Phang Nga -

Toiset 37 poikasta vihreää merikilpikonnaa ovat kuoriutuneet onnistuneesti ja lähteneet mereen Mu Ko Surinin kansallispuistossa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille tänä viikonloppuna, että 37 merikilpikonnan poikasta on päästetty mereen vuonna Mu Ko Surinin kansallispuisto Khura Burin alueella.

Heidän vihreäkilpikonnaemänsä muni 118 munaa 60 päivää sitten Stok Islandilla, joista 31.4 prosenttia kuoriutui onnistuneesti.

Similanin kansallispuistossa kuusikymmentäkahdeksan merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut ja lähtenyt mereen.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.