Kiinasta Thaimaahan nopean rautatiehankkeen ensimmäinen vaihe valmis vuoteen 2026 mennessä, viranomaiset sanovat

Hallitus on raportoinut, että suurten nopeuksien rautatien ensimmäisen vaiheen on määrä valmistua vuoteen 2026 mennessä. Ensimmäinen vaihe on osa rautatiehanketta, joka yhdistää Bangkokin Kunmingin kaupunkiin Kiinassa.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri on paljastanut yksityiskohtia nopean rautatien rakentamisesta, joka edistää Thaimaan taloutta ja matkailualaa.

Tiedottajan mukaan rautatien ensimmäisessä vaiheessa on kuusi pysäkkiä Bangkokista, Bangsue Grand -asemalta, Don Muangista, Ayutthayasta, Saraburista ja Pak Chongin alueelta Nakhon Ratchasiman maakunnassa. 251 kilometriä pitkä ratahanke sisältää 15 rakennusurakkaa, joista yksi koskee järjestelmärakentamista ja neljätoista maa- ja vesirakennustyötä. Tällä hetkellä yksi sopimus on tehty, kymmenen on käynnissä ja kolme odottaa vielä lupaa.

Tiedottaja sanoi, että Kiinan viranomaiset antavat Thaimaan hallitukselle tietoa suurnopeusrautatien rakentamisesta ja siihen liittyvää tietoa, jotta rautatie toimisi saumattomasti. Hän korosti, että rautatie hyödyttää Thaimaan taloutta ja ihmisten hyvinvointia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/