Ei suunnitelmia lopettaa siirtotyöläisten sallimista, sanoo Thaimaan hallitus

Kansallinen -

Thaimaa palkkaa edelleen siirtotyöläisiä, ulkoministeriön tiedottaja Kanchana Phatrachok sanoi vastauksena aikaisempiin vääriin tietoihin, että maa lopettaisi Kambodžan ja Laosin työntekijöiden työskentelyn maassa.

Rouva Kanchana sanoi, että työministeriö vain mukautti siirtotyöläisten palkkaamisprosessia Kambodžan ja Laosin kanssa tehtyjen MOU-sopimusten (Memorandum of Understanding) avulla, jotta työnantajien olisi helpompi esittää siirtotyöläisiä koskevia vaatimuksiaan.

Työnantajat voivat nyt pyytää siirtotyöläisiä suoraan Bangkokin maakunnan työvoimatoimistoista tai työvoimapalvelukeskuksista ilman, että heidän tarvitsee ottaa yhteyttä työllisyysministeriöön. Tämä ei tarkoita, että Thaimaa lopettaisi työntekijöiden palkkaamisen naapurimaista, rouva Kanchana sanoi.

Hän lisäsi, että Myanmarista tulevan työvoiman osalta on kuitenkin edelleen otettava yhteyttä työllisyysministeriöön.

Hänen selvennyksensä on myös vastaus toiseen väärään uutiseen, jonka mukaan vaalit voittanut puolue Move Forward -puolue kotiuttaisi naapurimaiden siirtotyöläisiä.

Rouva Kanchana mainitsi myös kysymyksen ulkomaalaisten työntekijöiden hyvinvoinnista Thaimaassa ja totesi, että maa on jatkuvasti pyrkinyt varmistamaan ulkomaalaisten työntekijöiden hyvinvoinnin ja suojelun ilman syrjintää.

Ulkomaalaiset työntekijät, jotka noudattavat lakia, voivat nyt käyttää terveydenhuoltopalveluja Thaimaassa, erityisesti ne, joilla on oikeus sosiaaliturvaan ja sairausvakuutusetuuksiin, hän sanoi.

Työministeriön tilastojen mukaan Thaimaassa oli yhteensä 2,743,673 6.92 XNUMX ulkomaalaista työntekijää, mikä on XNUMX % koko työvoimasta. Näillä ulkomaalaisilla työntekijöillä on merkittävä rooli Thaimaan talouden ja yhteiskunnan kehityksessä, rouva Kanchana totesi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Alkuperäinen artikkeli ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/