Ulkomaalainen mies ammuttiin autoon Phuketissa, epäilty pakenee

Thalang –

Ulkomaalaista miestä ammuttiin autoon, joka oli pysäköity Thalangin venekadun kahvilaan.

Ulkomaalainen, kuulemma venäläinen mies, joka on paikallisen ravintolan omistaja, ammuttiin tänään 7 Boat Avenuella Cherng Talayssa kahvilan eteen pysäköityyn autoon.

Hän on saanut useita vammoja lehdistöaikaan mennessä. Asemies, joka silminnäkijöiden mukaan vaikutti toiselta ulkomaalaiselta mieheltä, kiipesi autolla.

Yksityiskohdat ovat edelleen erittäin rajalliset ja lainvalvontaviranomaiset ovat paikalla. Asianomaisten henkilöiden nimiä ei ole vielä julkistettu tiedotusvälineille.

Tämä on kehittyvä tarina ja sitä päivitetään sitä mukaa, kun yksityiskohtia julkaistaan.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.