Kuljettaja loukkaantui, kun sedan törmäsi voimapylvääseen Kathussa

KUVA: Pannakorn/Khao Yai pelastusryhmä

Kathu -

Kuljettaja on saanut useita vammoja sen jälkeen, kun heidän sedaninsa törmäsi sähköpylvääseen Kathussa.

Pelastuslaitokset kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta maanantaina (5th) lähellä Bang Wardin padon sisäänkäyntiä Kathussa. He saapuivat paikalle ja löysivät läheltä vaurioituneen sedanin ja vaurioituneen sähköpylvään.

Tuntematon naiskuljettaja sai useita vammoja. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Hän myönsi pelastuslaitokselle olleensa väsynyt ja "saattaa" nukahtaa ratissa ennen onnettomuutta.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.