Päihtynyt munkki purettu Phuketissa

Phuket -

Päihtynyt munkki Khon Kaenista purettiin Phuketissa paikallisten valitusten jälkeen.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Phuketin provinssin apotti Phra Kru Mettapirom on riisunut 60-vuotiaan munkin, joka oli munkki Khon Kaenissa sunnuntaina (4. kesäkuuta).th).

Purkaminen tapahtui sen jälkeen, kun paikalliset ilmoittivat Phuketin kaupungin poliisille, että munkki Thitathamayon väitetään löytäneen alkoholia ja nukkuvan paikallisen talon edessä Mueang Phuketissa. Hän myönsi juoneensa alkoholia ja suostui purkamiseen.

Munkki Thitathamayosta tuli munkki Khon Kaenin temppelissä kaksi vuotta sitten. Hän lähti temppelistä sen jälkeen, kun Khon Kaenin apotti varoitti häntä alkoholin juomisesta ja luostarin sääntöjen rikkomisesta.

Alkoholin juominen on jyrkästi Thaimaan buddhalaisten munkkien uskonnollisten sääntöjen vastaista. Siitä huolimatta, kuten käsittelemme alla, Thaimaan mediassa on viime aikoina sattunut useita tapauksia, joissa munkit ovat käyttäytyneet huonosti.

Mueang Nong Bua Lamphun päihtyneiden munkkien testitulokset olivat positiivisia jopa 300 milligrammalla alkoholia, ja heidät on poistettu. Munkkien väitetään myös myyneen ilman lupaa monia temppeliin kuuluvia esineitä.

Päihtynyt vanhempi munkki jäi kiinni hotellista Sattahipissa yöllä ystävänpäivänä (14. helmikuuta)th), kun hänen kerrottiin jättäneen 3,000 XNUMX bahtin laskun paikallisessa ravintolassa väliin.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.