Kuljettaja loukkaantui ja kahdeksan ajoneuvoa vaurioitui tila-auton törmättyä Patong Shopiin

Patong -

Kuljettaja loukkaantui tila-autonsa törmättyä sähköpylvääseen ja kauppaan Patongissa. Yhteensä kahdeksan ajoneuvoa vaurioitui törmäyksessä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 9 torstai-iltana (30st) Ratch Uthit 200 Pi Roadilla Patongin OTOP-markkinoiden edessä.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että tila-auto oli törmännyt sähköpylvääseen ja kauppaan. Kuljettaja, jonka nimeä ei julkistettu, sai useita vammoja. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan.

Tila-autossa ei ollut matkustajia onnettomuuden aikana. Tunnistamaton myymälä, viisi moottoripyörää ja kaksi lähistöllä pysäköityjä sedania vaurioituivat.

Patongin poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten lisätoimien harkitsemiseksi.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.