Venäläiselle moottoripyöräilijälle määrättiin 5,000 XNUMX bahtin sakko sen jälkeen, kun hänet jäi kiinni pyörittelemään Phuketissa

Rawai -

Venäläinen moottoripyöräilijä sai 5,000 XNUMX bahtin sakon, kun hänet jäätiin kameralle ajaessaan pyöräilyä tiellä Rawaissa, Phuketissa.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille tapahtumasta lauantaina (27th). Valokuvat ulkomaalaisesta ratsastajasta, joka ajoi ratsastajaa Sai Yaun Roadilla, oli levinnyt Thaimaan sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla ja raivostutti Thaimaan kansalaisia, jotka vaativat ratsastajan löytämistä ja pidättämistä.

Chalongin poliisi jatkoi tutkintaa ja tunnisti ratsastajan Anatoli Shataloviksi, 26, Venäjän kansalainen. Toukokuun 25 päivänäth, venäläinen ratsastaja esitti itsensä Chalongin poliisille ja myönsi olevansa kuvissa oleva henkilö.

Anatolia syytetään huolimattomasta ajamisesta, joka aiheutti yleistä haittaa, ja ajamisesta ilman ajokorttia. Venäläinen ratsastaja on myöntänyt syytteet, mutta ei selventänyt, miksi hän rikkoi tie- ja liikennelakeja.

Perjantaina (26th) Phuket Kwaengin tuomioistuin tuomitsi asian ja Anatoliille määrättiin 5,000 XNUMX bahtin sakko.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.