Toinen risteilyalus saapuu Phuketiin 4,000 XNUMX matkailijan kanssa

Phuket -

Toinen viimeaikaisten saapuneiden risteilyalus, tämä yli 4,000 XNUMX turistia kuljettava, saapui Phuketiin tänään.

Lauantaiaamuna (27. toukokuuta) SPECTRUM OF THE SEA -risteilyalus saapui Phuket Marine Custom Pier -laiturille Makham Bayssa Wichitissä yli 4,000 XNUMX matkailijan kanssa Singaporesta, Indonesiasta, Malesiasta ja muista.

Tervetuloa Phuketiin!

Saatat pitää näistä:

Malesiasta saapunut risteilyalus, jossa oli 5,000 XNUMX turistia, saapui juuri Phuketiin.

Malesiasta peräisin oleva risteilyalus, jossa oli 2,000 XNUMX turistia, saapui Wichitin laiturille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.