Neljä ihmistä pelastettiin putottuaan kaivoon Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Kaksi miestä putosi kaivoon ennen kuin kaksi muuta miestä, jotka yrittivät auttaa heitä, putosi kaivoon myös Cherng Talayssa, Phuketissa.

Pelastuslaitos sai paikallisilta asukkailta ilmoituksen, että neljä miestä putosi kaivoon Soi Pasakissa torstaina (25.). He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen neljä miestä syvästä kaivosta. He olivat kaikki vielä tajuissaan ja melko rauhallisia.

Pelastustyöntekijät pudottivat köyden kaivoon. He sitoivat toisensa köydellä ennen kuin pelastustyöntekijät vetivät ne ylös yksitellen.

Kaksi ensimmäistä miestä, joiden nimiä ei kerrottu, iältään 27 ja 56, vietiin paikalliseen sairaalaan. Kaksi muuta miestä, jotka yrittivät auttaa kahta ensimmäistä miestä, saivat vain lieviä vammoja ja kieltäytyivät tarjouksesta mennä sairaalaan.

Paikalliset asukkaat kertoivat The Phuket Expressille, että ensimmäinen mies katsoi kaivoon ennen kuin hän vahingossa putosi. Tämä aiheutti sitten ketjureaktion, jossa monet muut putosivat sisään heidän yrittäessään auttaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.