Thaimaassa vierailevien kiinalaisten matkaryhmien määrä on edelleen 90 prosenttia vähemmän kuin vuonna 2019

Thaimaa-

Kiinalaisten matkaryhmien määrä Thaimaassa on edelleen alhainen, mikä oli vain kymmenen prosenttia kaikista ennen Covid-19:ää vuonna 2019 vierailluista ryhmistä, sanoivat merkittävät Thaimaan matkailujärjestöt tänään 26.

Thaimaan matkatoimistojen liiton (ATTA) sihteeri Adit Chairattananon kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Vuonna 2019 Thaimaassa vieraili 11 miljoonaa kiinalaista turistia. Näistä 600,000 XNUMX heistä oli ATTA:n kiertueryhmissä.

Tämän vuoden viittä ensimmäistä kuukautta verrattaessa Thaimaassa vieraili noin miljoona kiinalaista turistia. Tästä määrästä vain 100,000 10 heistä oli ryhmämatkoilla ATTA:n kautta, mikä oli vain noin 2019 prosenttia matkaryhmien määrästä vuonna XNUMX”, Adit selitti.

”Olemme huolissamme tämän vuoden jäljellä olevan seitsemän kuukauden matkailusta, erityisesti kiinalaisista turisteista. Tarvitsemme heitä neljä miljoonaa lisää tämän vuoden loppuun mennessä saavuttaaksemme vuoden 2023 viiden miljoonan kiinalaisen matkailijan tavoitteemme”, Adit lisäsi.

– Viisumipalvelut Thaimaahan Kiinasta vievät tällä hetkellä pitkän ajan, mikä saattaa vaikuttaa intensiivimatkaryhmien (katso alla) ja viime hetken pakettimatkojen matkailijoihin. Tarvitsemme nopeampia E-viisumipalveluita, jotka vievät vain noin kolme päivää. Mr. Adit selitti.

”Intensiivisempiä matkaryhmiä vierailee Thaimaassa loppuvuoden ajan. Olemme kuitenkin menettäneet hiljattain suuren intensiivisen kiertueryhmän, noin 10,000 XNUMX kiinalaista turistia, kun he muuttivat päätöksensä muihin maihin Thaimaan sijaan pitkien viisumikäsittelyaikojen vuoksi. Mr. Adit päätti.

TPN-media huomauttaa, että intensiiviset matkaryhmät ovat matkailualan slangia suuremmille ryhmille, jotka vierailevat useissa paikoissa lyhyessä ajassa, usein vain muutamassa päivässä, kiihkeässä ja intensiivisessä tahdissa.

Äskettäin Thaimaa vahvisti viisumipolitiikkaa ja vaati jokaista yksittäistä matkaryhmän jäsentä hakemaan viisumin itsenäisesti hyvissä ajoin etukäteen. Aikaisemmin matkatoimistot saattoivat ilmoittautua koko ryhmän puolesta lyhyellä varoitusajalla, mikä auttoi dramaattisesti intensiivisten retkien ja viime hetken matkailijoiden matkailua. Tämä johtui thaimaalaisen rikollisen toiminnan tukahduttamisesta, ja oleskeluajan ylittäminen on kuitenkin vaikuttanut dramaattisesti edelleen elpyvään matkailualaan.

Tästä syystä monet matkailualan toimijat ovat sitä mieltä, että on löydettävä keskitie sen välillä, että turisteille sallitaan enemmän viisautta hakeessaan viisumia Kiinasta ja samalla estetään pientä vähemmistöä kiinalaisista vierailijoista jäämästä yli oleskeluun tai osallistumasta rikolliseen toimintaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.