”Anchan Mountain Breeze”, Phuketin viimeisin 2,700 XNUMX Mt:n luksushuvilaprojekti, lanseerattiin virallisesti

LEHDISTÖTIEDOTE:

PHUKET –

Anchan esittelee H2:ssa megaprojektin "Anchan Mountain Breeze", joka palvelee Luxury Villa -segmenttiä "Amidst Breathtaking Nature in Khao Phratheaw", joka on uusi asuinkiinteistön maamerkki Phuketissa.

(Phuket, Thaimaa) Anchan hyödyntää jälleen potentiaaliaan luksushuviloiden johtajana Phuketissa ja vastaa kaksinkertaistuneeseen kysyntään viimeisimmällä 2.7 miljardin bahtin [2,700 60 Mt] megaprojektilla "Anchan Mountain Breeze", joka sijaitsee tasangolla. 96,000 rai tai 270 XNUMX neliömetriä, jota ympäröivät vuoret XNUMX astetta.

Hanke esittelee tilavia ja ylellisiä yksikerroksisia huviloita laajalla tilalla. 3 Villa Layout debytoi tässä kehitystyössä vastaamaan keskisuurten ja suurten perheiden asuintarpeisiin. Siirryttäessä eteenpäin The Masterpiecen arkkitehtonisesta menestyksestä, moderniin trooppiseen tyyliin luotetaan täysin, mikä takaa asiakkaille ja sijoittajille maailmanlaajuisesti lämpimän vastaanoton.

Virstanpylväskohde "Khao Phratheaw'n henkeäsalpaavan luonnon keskellä" esittelee huolellisesti valitun paikan tälle hankkeelle. Rakenteet on tarkoitettu loma-asunnoiksi, joissa on kaikki valmiina yksityisasumiseen ylellisillä laatu- ja mukavuustasoilla. HNWI (High Net Worth Individuals) -segmentin näkemys osoittaa, että tämä ryhmä pitää yksityisyydestään ja ainutlaatuisista asetteluistaan.

He pitävät yksikerroksisesta huvilasta, jossa on rauhaa ja hiljaisuutta vehreässä luonnonympäristössä. He välttävät yhteisön ja liikenteen hälinää, kun taas kaupunkiin matkustaminen on edelleen kätevää. Projekti on täysin varusteltu loma-asuville yhteisöpaikoille, sillä se on lähellä Naiyangin ja Naitonin rantoja, johtavia kansainvälisiä kouluja, Aasian tason urheiluseuroja, Phuketin lentokenttää ja kätevän 3 minuutin yhteyden Phuketin tärkeimmille moottoriteille.

Preechapol Sae-tiw, Pearl Island Property Co., Ltd:n toimitusjohtaja, totesi: "Anchan Mountain Breeze on jälleen yksi projekti, joka on määrä käynnistää vuonna 2023. Jatkamme Anchanin arkkitehtonisen identiteetin tarjoamista modernissa trooppisessa tyylissä. Tällä kertaa konseptimme on "Täydellinen rauhasi henkeäsalpaavan luonnon keskellä". Tämä korostaa kahta tärkeintä prioriteettiamme, jotka ovat 1. Ajattoman ylellisyyden korkea-arvoinen suunnittelu, jossa on minimalistinen painopiste ja huippuluokan materiaalien takuu, yksityiskohtiin huomioituna, ja 2. Erinomainen sijainti, jossa on paljon potentiaalia ja joka on yhdenmukainen arkkitehtonisen tyylin kanssa. ja elämäntavat. Erityisesti huviloissamme painotetaan ulkoista asuintilaa. Siksi me harkitse yksityisyyttä, rauhaa ja henkeäsalpaavaa luonnollista ilmapiiriä, joka kuitenkin säilyttää mukavuutensa. Phuketin paikallisena kehittäjänä olemme tutkineet sivustoa perusteellisesti. Ja olemme käyttäneet 17 vuoden kokemus alalta ollaksemme varmoja siitä, että "Täydellinen rauhasi henkeäsalpaavan luonnon keskellä Khao Phrathaewssa" on paras vastaus sekä asunnonomistajille että sijoittajille nyt ja tulevaisuudessa.

Anchan Mountain Breeze Project sijaitsee 60 rain tai 96,000 270 neliömetrin tasangolla, jota ympäröivät vuoret 88 astetta. Tämä tarjoaa henkeäsalpaavat vuoristomaisemat sekä auringonnousun että -laskun aikaan. Kehitys sisältää 3 huvilaa kolmessa eri tyypissä: 473 makuuhuoneen luksushuvila 674 neliömetriä. 755 - 4 neliömetrin tontilla, 529 makuuhuoneen luksushuviloita 782 neliömetriä. tontilla 977 – 4 neliömetriä. ja 709 makuuhuoneen Grand Luxury Villa, 1,097 neliömetriä. 1,325 XNUMX – XNUMX XNUMX neliömetrin tontilla.

  • Upea ulkotila: Kaunis ulkoilma-alue rentoutumiseen, jossa on 15-metrinen uima-allas, poreallas ja näköala ympäriinsä runsaasti laajoja parvekkeita ja vihreitä puutarhoja sekä suuret 2.8 metrin ikkunat.
  • Signature Pavilion: Tämä avoin rakenne on erinomainen, ja siinä on setripuiset kattotiilet, jotka on koristeltu tiikillä.
  • Open Living Concept: Avarat avoimet ja ilmavat tilat, joissa on 6 metriä korkeat katot ja ylellinen tiikkikoristelu, jotka yhdistävät tiloja vapaa-ajan, ruokailun ja ruoanlaittoon.
  • Kaksi päämakuuhuonetta: Huviloissamme on kaksi päämakuuhuonetta ja toinen erillinen huone. Jokaisessa huoneessa on tiikkilattia, oma kylpyhuone ja suuret ikkunat, joista on näkymät uima-altaalle.

"Olemme varmoja siitä, että voimme kehittää tuotteitamme tarkempien strategioiden ohella valita sijaintinsa. Viime vuonna Anchan menestyi kahdella projektilla, jotka otettiin asiakkailta innostuneesti vastaan. Phuketista loma-asuntoa etsivät sijoittajat ympäri maailmaa nappasivat jokaisen Anchan Tropicanan yksikön ennätysajassa, kun taas Anchan Flora on tällä hetkellä 80 % loppuunmyyty. Missiomme on rakentaa jokainen talo ikään kuin se olisi oma kotimme, mikä tarkoittaa, että olemme keskittyneet korkeimman laadun ylläpitämiseen. Tämä on ansainnut meille useita asiakkaita, joita heidän ystävänsä ovat suositelleet. Odotamme siksi, että Anchan Mountain Breeze on toinen merkittävää markkinakiinnostusta herättävä hanke tänä vuonna”, Preechapol päätti.

Kolmen makuuhuoneen luksushuvilat alkavat 3 megatavusta ja 28.8 makuuhuoneen luksushuvilat 4 megatavusta.

Show Villas on jo avattu katseltavaksi. 

Voit varata ajan katsomiseen soittamalla +66(0)92 389 9000 tai sähköpostitse [sähköposti suojattu]

Anchanin myyntitoimisto on avoinna joka päivä klo 9.00-18.00.

Lisätietoja projektista, katso www.anchanvillas.com

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.