Phuket julkaisi varoituksen mereen menevistä veneistä

Phuket -

Eteläinen ilmatieteen keskus (länsirannikko) on antanut pienille veneille varoituksen poistumasta satamista avomerelle maanantaina (22.).

Eteläisen meteorologisen keskuksen (länsirannikko) johtaja Wiroj Liwjaroensap kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan meteorologisen laitoksen (TMD) mukaan lounaismonsuuni peittää Thaimaan eteläosat ja Andamaanienmeren. Thaimaan eteläosissa sataa lisää ja rankkasade on paikoin mahdollista.

Andamaanienmerellä aallot ovat jopa kaksi metriä korkeita avomerellä tai yli kolme metriä korkeita ukkosmyrskyalueella. Andamaanienmerelle menevien veneiden tulee edetä varoen. Pienet veneet tulee pitää mailla.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.