Phuket "Local Taste" -ruokafestivaali on nyt käynnissä

Phuket -

Phuket Townissa järjestetään vuotuinen "Local Taste" -ruokafestivaali.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kaupungin kunta kertoi Phuket Expressille, että vuosittainen paikallisruokafestivaali järjestetään 19.-28.th, 2023 klo 4–00 Saphan Hinissä.

Nyt päivitykseen:

Festivaali avattiin virallisesti perjantai-iltana (19th) ja sitä johti Phuketin kuvernööri Narong Woonciew.

Kuvernööri Narong totesi paikallislehdistölle: "Festivaalin tarkoituksena on tukea paikallista taloutta ja edistää Phuketin matkailua. Tapahtumassa on yli 150 paikallista ruokakojua sekä kuuluisien kokkien ruokaa. Perinteisiä esityksiä esitetään joka ilta festivaaleilla upeilla merinäkymillä. Älä missaa yhtä vuoden suurimmista ruokafestivaaleista!”

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.