PÄIVITYS: Kiinan liikemiehen murhaan Trangissa epäillyt pidätettiin

Etelä-Thaimaa -

Kolme epäiltyä, joiden epäillään osallistuneen kiinalaisen liikemiehen murhaan Trangissa, on pidätetty Satunissa.

Edellinen tarinamme:

Kiinalainen liikemies löydettiin kuolleena yli 20 puukon ja viiltohaavan saaneena lomakeskuksesta Mueang Trangista.

Nyt päivitykseen:

Alueen 9 poliisin apulaiskomentaja eversti Sakda Jaroenkun kertoi Phuket Expressille, että Satunin poliisi on pidättänyt kolme epäiltyä, jotka ovat Natdanai 'J', 22, hra Nattaphon 'It', 19, ja neiti Fai, 17. Ne kaikki ovat kotoisin Satunista.

Heiltä takavarikoitiin veitsi, uhrin sedan, 11 pankkikirjaa, viisi pankkiautomaattikorttia, yksi luottokortti, 11,700 XNUMX bahtia käteistä, kaksi passia ja lompakko.

Natdanai myönsi poliisille: "Ms. Fai on ystäväni. Kiinalainen mies, herra Zhirui Li, 43, pyysi minulta online-chatissa seksipalveluja Fain kanssa. Tämä oli kolmas kerta, kun hän meni Fain kanssa tässä lomakeskuksessa. Kun he olivat lomakeskuksessa Trangissa, neiti Fai soitti minulle ja sanoi, että kiinalainen mies kieltäytyi maksamasta häntä ja löi ja hyökkäsi hänen kimppuunsa. Fain kerrottiin laittaneen unilääkettä alkoholijuomaansa rauhoittamaan häntä, mutta se ei vaikuttanut häneen.

”Kysyin Failta, halusiko hän minun tappavan hänet. Hän sanoi, uskallatko vai et. Sen jälkeen menin lomahuoneeseen ikkunan kautta, jonka Fai avasi minulle, kun ystäväni Nattaphon, joka vastasi kuljetuksista, odotti ulkona. Menin huoneeseen kiinalaisen miehen ollessa kylpyhuoneessa. Käytin veistä puukottaakseni ja viiltojakseni herra Lia kuoliaaksi ennen kuin me kaikki kolme lähdimme pois hänen omaisuutensa ja sedanin kanssa”, Natdanai myönsi.

Alueen 9 poliisi jatkaa tapauksen tarkastelua ja tutkimista ja toteaa, että Fai on myös nuori ja alaikäinen Thaimaan lain mukaan.

Uhri, herra Zhirui Li, oli kuulemma kumiliikemies Koh Lantan alueella ja oli myös naimisissa thaimaalaisen naisen kanssa, jolla oli kolme lasta. Hänen perheensä nimet salattiin heidän yksityisyytensä turvaamiseksi ja tilanteen arkaluonteisuuden vuoksi.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.