Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: brittiläinen teini murhattiin, vaalit ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 8. toukokuuta 2023 sunnuntaihin 14. toukokuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Brittiläinen teini on löydetty kuolleena päähaavoineen metsästä Lampangin maakunnassa Pohjois-Thaimaassa. Myös hänen tyttöystävänsä, joka lähti hänen kanssaan moottoripyöräilemään, katosi.

Epäilty on pidätetty, ja hänen kerrotaan tunnustettu Thaimaan poliisille 16-vuotiaan britti-thaimaalaisen teini-ikäisen murhasta, joka löydettiin kuolleena päähaavoineen metsästä Lampangin maakunnassa Pohjois-Thaimaassa..

Kadonnut teini-ikäinen nainen, joka nähtiin viimeksi murhatun britti-thaimaalaisen pojan seurassa tapaamaan vanhempaa thaimaalaista miestä, löydettiin kuolleena ja haudattu metsään Lampangissa, Pohjois-Thaimaassa.

Lepää rauhassa uhreille.

2. Maaliikenneministeriön Phuketin toimisto on edelleen varoittanut verkossa ja laittomasta ajokorttihuijauksesta, jossa on edelleen yli 200 Facebook-sivua ja tiliä, jotka huijaavat ihmisiä.

Laillisen ajokortin saamiseksi ihmiset voivat varata paikan jonosta DLT Smart Queue -sovelluksen kautta.

3. Thaimaa on menossa viimeiseen vaiheeseen ennen kuin thaimaalaiset menevät äänestämään parlamenttivaaleissa, joissa he valitsevat parlamentin jäseniä eri puolilta maata 14. toukokuuta.

Move Forward -puolue on sanonut vaativansa voittoa Thaimaan parlamenttivaaleissa, mutta seuraavaan pääministeriin on vielä pitkä matka.

4. Thaimaassa vieraili 446,936 2023 ulkomaalaista turistia toukokuun XNUMX ensimmäisellä viikolla, mikä on lievä lasku johtuen pitkän loman päättymisestä monilla alueilla, matkailun ja urheilun kansliasihteerin toimisto sanoi.

Toimisto arvioi, että maassa vierailee toukokuussa vähintään 2 miljoonaa turistia pääasiassa ASEAN-maista, Itä-Aasiasta ja Kaakkois-Aasiasta.

5. Thaimaan seksityöntekijät ovat optimistisia, että uusi hallitus 14. toukokuuta järjestettävien vaalien jälkeen hyväksyy lain, joka auttaa dekriminalisoimaan maan kukoistavan seksiteollisuuden, joka tarjoaa toimeentuloa arviolta 300,000 XNUMX ihmiselle epävirallisesti.

Virallisesti Thaimaan hallitus on aiemmin väittänyt, ettei Thaimaassa ollut prostituutiota, mikä on kriitikkojen ja aktivistien laajalti pilkannut lausunto.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.