PÄIVITYS: Phuketinmereltä löydetty eloton ruumis, jonka uskotaan kadonneen venäläisturistia

Rawai -

Viranomaisten mukaan miehen eloton ruumis, joka saattoi olla venäläisen turistin ruumis, joka oli kadonnut voimakkaiden aaltojen heittäytymisen jälkeen mereen. Phuket vedet tänään, 14. toukokuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Kolme venäläistä turistia on pelastettu, ja toinen on edelleen kateissa, kun yksi heistä joutui aallon alle ja huuhtoutui mereen ottaessaan selfieitä Prom Thep Cape -kadulla Rawaissa.

Nyt päivitykseemme:

Paikallinen kalastaja löysi vain mustiin shortseihin pukeutuneen valkoisen miespuolisen ulkomaalaisen ruumiin tänään, 12. toukokuuta, noin kello 50, Phuket Rescue Foundation raportoi.

Se löydettiin kelluvan noin 150-200 metrin päässä Laem Daengin kalliolta lähellä Kalim Beachia Patongin osa-alueella Kathun alueella, Phuketissa. Pelastusryhmä lähti etsimään ruumista ja toi sen maihin kumiveneellä Yanui Beachillä Rawain osa-alueella Mueangin alueella.

Vaikka vainajan henkilöllisyys ei ole tällä hetkellä tiedossa, pelastajat uskoivat sen kuuluneen onnettomalle venäläiselle turistille, herra Iurii Smoianille, joka oli kadonnut sen jälkeen, kun voimakkaat aallot heittivät hänet pois veneestään Phuketin vesille. Miehen kerrotaan ottavan selfien ystäviensä kanssa ennen kuin asiat muuttuivat tuhoisiksi, Rawain pormestari Aroon Solos kertoi The Phuket Expressille lauantaina 13. toukokuuta.

Ruumis kuljetettiin Vachira Phuketin sairaalaan perusteellisiin tutkimuksiin kuolinsyyn selvittämiseksi. Phuketin viranomaiset työskentelevät Venäjän suurlähetystön kanssa miehen tunnistamiseksi lehdistön ajan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.