Myanmarin mies pidätettiin 82 metamfetamiinipillerillä Thalangissa

Thalang –

Myanmarilainen mies pidätettiin Thalangissa 82 metamfetamiinipillerillä.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanuin kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (12. toukokuuta)th) upseerit pidättivät Mr. So Winin, 42, Myanmarin kansalaisen työleirillä Thep Krasattrin osa-alueella. Häneltä takavarikoitiin 82 metamfetamiinipilleriä.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Hän antoi positiivisen tuloksen myös virtsan huumetestissä.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.