Ukrainalainen pidätettiin laittomasta työskentelystä Pha Nganin saarella

KUVA: Naew Na

Pha Nganin saari, Surat Thani -

Ukrainalainen mies pidätettiin väitetystä laittomasta työskentelystä moottoripyörävuokraamossa Pha Nganin saarella.

Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille tänään (6. toukokuuta), että he ovat pidättäneet 45-vuotiaan ukrainalaisen miehen torstaina (4. toukokuuta) Full Moon Party pidettiin. Hänet pidätettiin julkiselta pysäköintialueelta, jolle oli pysäköity 23 vuokramoottoripyörää.

Poliisi havaitsi, että ukrainalainen mies saapui Thaimaahan Satun Immigrationin kautta. Hänen viisuminsa on voimassa 18 asti. Hänellä ei ollut työlupaa. Hän kiisti alun perin syytteet ja sanoi, että kaikki vuokramoottoripyörät kuuluvat vuokrayhtiölle, mutta maahanmuuttoviranomaiset näkivät hänet huolehtivan moottoripyöristä, kun asiakkaat palauttivat vuokraamansa moottoripyörät.

Hänet vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle ja häntä syytettiin pysäköimisestä ei-pysäköitävälle alueelle ja työskentelystä ilman työlupaa. Moottoripyörävuokraamoa syytetään ulkomaalaisen palkkaamisesta yhtiöön ilman työlupaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.