Mies kuoli puukotuksen jälkeen omassa ruokakaupassaan Phuketissa

Phuket -

Paikallinen kaupan omistaja on menehtynyt, kun häntä puukotettiin omassa ruokakaupassaan Phuket Townissa epäillyn kiistan jälkeen entisen asiakkaan kanssa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 1 lauantaina (30th) paikallisessa thaimaalaisessa ruokakaupassa Sri Saena Roadilla Talad Yain osa-alueella.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen verta ruokakaupan edustalla olevasta lattiasta. Loukkaantunut osapuoli, joka oli ruokakaupan omistaja, Wanchai Butdee, 35, vietiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet myöhemmin valitettavasti todettiin kuolleeksi.

Silminnäkijät kertoivat Phuket Cityn poliisille, että lava-autossa olleet mies ja nainen pysähtyivät ruokakaupan eteen. Mies meni suoraan herra Wanchain luo ilman keskustelua ennen puukottamista ja viilteli häntä niskaan ja päähän.

Epäillyt kiihtyivät sitten lava-autolla.

Poliisi huomasi sen myöhemmin toukokuun 2nd sama mies ja nainen joivat alkoholia ruokakaupassa, ja Wanchai pyysi heidät poistumaan.

Tämä johti yhteenottoon ja tuijotukseen epäiltyjen välillä ja sanalliseen kiistaan, mutta epäillyt poistuivat lopulta ruokakaupasta.

Poliisi tunnisti miehen epäillyn välittömästi Taraphong 'Jack' Nepbuaksi, 34 Phatthalungista.

Phuketin poliisi etsii edelleen epäiltyä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.