Mies pidätettiin laittomasta seepiapyynnistä Phuketissa

Phuket -

Mies pidätettiin seepian kanssa Panwa Capella Wichitissä ja häntä syytettiin merieläinten pyydystämisestä suojellulla alueella.

Mr. Wissanu Jangjai Phuket Marine Resources Conservation Centeristä kertoi Phuket Expressille, että he ovat tällä viikolla pidättäneet Wansawat Sawatlongin, 40, Panwa Capella. Häneltä takavarikoitiin yksi seepia.

Hänet vietiin Wichitin poliisiasemalle, koska hänen väitetään rikkoneen luonnonvara- ja ympäristöministeriön määräyksiä Phuketin ympäristöalueen suojeluvyöhykkeistä.

Aiemmin tällä viikolla:

Mies pidätettiin neljän mustakärkihain kanssa Panwa Capella Wichitissä.

Phuket Express huomautti, että molemmat pidätettiin samalla alueella varoituskylteillä, jotka kertoivat ihmisille, että alue on suojattu alue merieläinten pyydystämistä varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.