Kukaan ulkomaalainen ei saanut punaista korttia viime kuussa Phuketissa maahanmuutosta

Phuket -

Phuketin maahanmuuttoviraston mukaan kukaan ulkomaalainen ei saanut punaista korttia viime kuussa.

Huhtikuun 1. ja 30. päivän välisenä aikana 29 ulkomaalaista pidätettiin Thaimaan maahanmuuttolain rikkomisesta. Phuket Immigration ei kuitenkaan antanut lisätietoja.

Kukaan ulkomaalaisista ei saanut keltaista tai punaista korttia. Neljä 17-vuotiaasta thaimaalaista sai keltaisen kortin, koska he eivät ilmoittaneet turistien saapumisesta majoituspaikkaansa.

Punainen kortti tarkoittaa käytännössä, että turisti karkotettaisiin Thaimaasta ja joutuisi mustalle listalle teoistaan ​​ja lainrikkomuksistaan. Keltainen kortti on virallinen varoitus siitä, että jos kyseinen henkilö rikkoo uudelleen, hänet joko karkotetaan ja mustalle listalle tai Thaimaan kansalainen, huomattava sakko ja mahdollinen vankeusaika.

Mitä tulee tämän vuoden maaliskuuhun:

Phuket Immigration paljasti Thaimaan medialle, että kaksi ulkomaalaista sai punaisen kortin ja neljä ulkomaalaista keltaisen kortin viime kuussa, maaliskuussa 2023, tähän mennessä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.