Thaimaan lentokentät, jotka suunnittelevat siirtymistä aurinkoenergiaan

Kansallinen -

Thaimaan lentokentät (AoT) aikoo siirtyä 100 % aurinkopaneelien käyttöön kaikilla lentoasemilla seuraavan neljän vuoden aikana vastatakseen nouseviin sähkökustannuksiin, sanoi AoT:n presidentti Kirati Kitmanawat.

Hän sanoi, että aurinkopaneelien asennus oli jo aloitettu kiitotien ja Suvarnabhumin lentokentän vesivarastojen sivuille, mutta ne eivät ole vielä toiminnassa.

Suvarnabhumissa on riittävästi tilaa aurinkopaneeleiden asentamiseen sähkön tuottamiseksi kaikkiin matkustajarakennuksiin. AoT:n viisi muuta lentoasemaa siirtyvät myös 100-prosenttiseen aurinkopaneelien käyttöön seuraavan neljän vuoden aikana, hän sanoi.

”Suvarnabhumin lentokentän katolle on jo asennettu 5 megawatin aurinkopaneelit. Aurinkopaneelien asentaminen on hyvä asia, koska se säästää ilmastointia. Myös monet ulkomaiset lentokentät ovat alkaneet tehdä näin, koska se on globaali trendi. Aiemmin maksoimme 100 miljoonaa bahtia sähkökuluista, mutta aurinkopaneeleilla odotamme nyt maksavamme vain 70-80 % tästä summasta”, Kriti sanoi.

Tämän lisäksi AoT muuttaa lentokentillä kaikki ajoneuvot sähköajoneuvoihin, koska yli 80 % lentoasemien linja-autoja käyttävistä matkustajista valitti AoT:n presidentin mukaan sen pakokaasuista.

Pattaya News huomauttaa, että AOT hallinnoi ja operoi kansainvälisiä lentoasemapalveluja Thaimaassa ja sillä on kuusi kansainvälistä lentoasemaa niiden vastuulla, nimittäin Suvarnabhumin lentoasema, Don Mueangin kansainvälinen lentoasema, Chiang Main kansainvälinen lentoasema, Hat Yain kansainvälinen lentoasema, Phuketin kansainvälinen lentoasema ja Mae Fah Luang Chiang. Rain kansainvälinen lentokenttä.

Juuri eilen TPN-lukija kysyi aurinkoenergiasta Thaimaassa lukijapalautesarjassamme täällä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/