28-vuotias Phuketin tavaratalo suljettavaksi

KUVA: Alex Alex

Phuket -

28-vuotias Robinson Ocean Phuket -tavaratalo suljetaan pysyvästi tämän vuoden kesäkuussa.

Robinson Ocean Phuket -tavaratalo sijaitsee Tilok Uthit Roadilla Talad Nueassa, Phuket Townissa. Tämä oli ensimmäinen Phuketin tavaratalo, joka avattiin vuonna 1995 ja on nyt 28-vuotias.

Robinson Ocean Phuket -tavaratalon virallinen Facebook-sivu on ilmoittanut, että he alkavat olla vanhin tavaratalo ja sanovat sitten hyvästit Phuketille.

Heidän viimeinen työpäivänsä on 30.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.