Taksi törmäsi ambulanssiin Phuketin risteyksessä – VIDEO

Phuket -

Taksiauto törmäsi ambulanssiin risteyksessä Mueang Phuketissa.

Wichitin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 3 perjantaina (00. huhtikuuta).th) Darasamutin risteyksessä Wichitissä.

Poliisi ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen ambulanssin ja vaurioituneen katumaasturitaksin. Ambulanssinkuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Eakkaluckiksi, 37, ja tunnistamaton 34-vuotias potilas olivat saaneet useita vammoja, kun taas taksinkuljettaja, jonka etunimi oli vain Suppachai, ei loukkaantunut.

Risteyksen valvontakamerakuvat osoittavat, että ambulanssi melkein kaatui, kun se törmäsi siihen.

Ambulanssin kuljettaja Eakkaluck kertoi Wichitin poliisille, että hän juoksi punaisen valon läpi, jossa hätävalot vilkkuivat ja varoitussireenit soivat ennen kuin hän törmäsi taksiin.

Wichitin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa mahdollisten lisäoikeudellisten toimien varalta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.