Kuollut delfiini löydetty rannalta Pha Nganin saarelta

Pha Nganin saari, Surat Thani -

Kuollut delfiini on huuhtoutunut rantaan Pha Nganin saaren rannalla.

Tan Sadetin – Koh Pha Nganin kansalliskeskuksen johtaja Thikamphon Penchorm kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin kuolleesta delfiinistä aiemmin tällä viikolla Yao Beachillä.

He saapuivat rannalle löytääkseen valitettavasti kuolleen delfiinin. Marine and Coastal Resources Research Centeriin ja Thaimaan Keskilahden keskustaan ​​on otettu yhteyttä.

Kuollut delfiini haudattiin väliaikaisesti rannalle odottaessaan keskustan henkilökuntaa viemään kuolleen delfiinin ruumiinavaukseen kuolinsyyn selvittämiseksi. Ei ollut heti selvää, mistä viivästys johtuu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.