Thaimaan matkailumaksu siirretään syyskuulle

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa -

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarnin mukaan Thaimaan matkailumaksun (TTF) alkamispäivää on siirretty kesäkuusta 1. syyskuuta 2023 TTF-järjestelmän moitteettoman toiminnan varmistamiseksi samalla kun keskusteluja lentoyhtiöiden kanssa jatketaan. asianmukaisella keräysmenetelmällä Kansainvälisen lentoliikenneliiton sääntöjen mukaisesti.

Ulkomaalaisista lentoteitse saapuvilta veloitetaan 300 bahtia, kun taas maa- ja meriteitse saapuvilta 150 bahtia. Yhden päivän matkustajat vapautetaan.

Ministeriö päätti ottaa käyttöön matkailumaksun, jota käytetään paikallisten kohteiden ja infrastruktuurin kehittämiseen sekä ulkomaisten matkailijoiden vakuutusturvaan.

Maksua ei kuitenkaan peritä ulkomaalaisilta, joilla on työlupa ja rajapassi.

LÄHDE: PRD

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.