Lisää kesämyrskyjä tulossa, sanoo Thaimaan meteorologinen osasto

Thaimaa -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut viimeisimmän varoituksen kesämyrskyistä.

TMD on antanut viimeisimmän varoituksen tiistaina (25th) ja siinä todetaan, että 25. huhtikuutath huhtikuun 26th, 2023, kesämyrskyt ovat mahdollisia Thaimaan yläosissa ja paikoin rakeita.

Ihmisten tulee varoa suuria puita, turvaamattomia rakennuksia, mainostauluja ja valoja. Samaan aikaan joillakin Thaimaan yläosien alueilla on odotettavissa kuumaa tai erittäin kuumaa säätä.

Thaimaan eteläosissa länsirannikolla ihmisten tulee varoa ukkosmyrskyjä, joiden aallot ovat yli kaksi metriä korkeat. Kaikkien alusten tulee edetä varoen.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/