Ulkomaalainen turisti väitetään varastavan vaatteita kaupasta Ao Nangissa

KUVA: MGR Online

Ao Nang -

Ulkomaalaisen turistin väitettiin varastaneen vaatteita paikallisesta kaupasta Ao Nangissa Krabissa, ja tapaus tallentui CCTV:lle.

Vaatekaupan omistaja Ao Nangissa ilmoitti tapauksesta Ao Nangin poliisille ja CCTV-materiaalia.

Hän kertoi poliisille, että viime viikonloppuna ulkomaalainen naisturisti tuli vaateliikkeeseen yksin. Hän riisui vaatteet mannekiinilta ennen kuin hän poistui nopeasti kaupasta ja kiipesi moottoripyörällä.

Omistaja tajusi varkauden tapahtuneen vasta myöhemmin, kun hän huomasi, että mallinukke oli alasti ennen kuin hän katsoi CCTV-materiaalia.

Varastetut vaatteet maksoivat vain noin sata bahtia, mutta vihainen kaupan omistaja vaati poliisia ryhtymään toimiin ja etsimään epäiltyä "ottamaan niistä esimerkkiä" estääkseen turistien samanlaisen käytöksen.

Varkaus saattoi myös nähdä turistin, jos se jää kiinni, edessään keltainen tai punainen kortti maahanmuuttojärjestelmän mukaisesti rankaisemaan häiritseviä turisteja.

Kolme intialaista naisturistia pidätettiin lentokentällä, kun he varastivat shortsit ja rannekorun Ao Nangin kaupoista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.