Thaimaan demokraattipuolue tukee seksilelujen laillistamista

Kansallinen -

Thaimaan demokraattipuolue ilmoitti tukevansa seksilelujen laillistamista Thaimaassa, jossa ne ovat tällä hetkellä laittomia, valvottavana esineenä seksirikosten vähentämiseksi.

Demokraattipuolueen toiminnanjohtaja Ratchada Thanadirek paljasti, että seksilelujen kysyntä on kasvavaa Thaimaassa, vaikka tavaroita pidetään edelleen laittomina.

Tämän seurauksena seksilelujen laitonta kauppaa on tapahtunut, mikä on johtanut tulonmenetyksiin hallitukselle perimättä jääneistä veroista ja korruptiosta tiettyjen valtion virkamiesten keskuudessa.

Lisäksi seksilelujen kielto asettaa haasteita niiden laadun ja turvallisuuden säätelyssä. Ilman asianmukaista sääntelyä myytävät seksilelut eivät välttämättä täytä turvallisuusstandardeja, mikä aiheuttaa käyttäjille riskejä, kuten infektioita.

"Seksilelut ovat laitteita, joita käytetään rentoutumiseen, stressin vähentämiseen tai seksuaaliseen stimulaatioon. Ne voivat myös auttaa parantamaan seksuaaliterveysongelmista kärsivien henkilöiden seksuaalista toimintaa ja jopa vähentämään sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden leviämistä”, Ratchada huomautti.

Ratchadan mukaan seksileluja voidaan käyttää myös seksirikosten torjumiseen. Hän sanoi, että Thaimaassa ilmoitettujen seksuaalirikosten ja seksuaalirikosten keskimääräinen määrä viiden vuoden aikana on noin 5 4,000 tapausta vuodessa. Tutkimukset kuitenkin osoittivat, että arviolta 87 prosenttia seksuaalirikoksista voi jäädä ilmoittamatta, mikä tarkoittaa, että Thaimaassa voi olla jopa 30,000 XNUMX seksirikosta vuodessa.

”Demokraattinen puolue tukee seksilelujen laillistamista. Tähän sisältyy valtion virastojen, kuten Food and Drug Administrationin ja Industrial Product Standards Officen, puoltaminen säätelemään, tarkastamaan ja sertifioimaan seksilelujen laatua käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi. Seksilelut tulisi myös luokitella erityisvalvotuksi tuotteiksi valtion virastojen valvonnassa, Ratchada sanoi.

Ostajien tulee olla yli 18-vuotiaita, hän sanoi.

Thaimaa järjestää toukokuussa parlamenttivaalit, joissa he valitsevat uuden hallituksen ja monet asiat, kuten tämä, voivat nähdä mahdollisen muutoksen. TPN huomauttaa, että jotkut kannattajaryhmät vastustavat seksilelujen laillistamista, enimmäkseen uskonnollisista tai moraalisista syistä, koska ne ovat huolissaan siitä, että seksilelujen laillistaminen voisi vahingoittaa Thaimaan mainetta tai imagoa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.