Samuin lautta vaurioitui raskaiden aaltojen iskemisen jälkeen, ei loukkaantumisia

Samui, Surat Thani -

Lautta joutui osittain veden alle ja vaurioitui aaltojen osuttua siihen laiturilla lähellä Samuin saarta.

Surat Thanin merenkulkutoimisto kertoi Phuket Expressille, että sunnuntai-iltapäivällä (16th) Raja Ferry -yhtiön matkustajalautta oli osittain veden alla Donsakissa sijaitsevalla laiturilla.

Uskotaan, että sen jälkeen kun lautalle osui aallot, lautta törmäsi johonkin veden alla ennen kuin vesi vuoti lautaan, jolloin se kallistui voimakkaasti.

Lautassa ei ollut matkustajia, eikä heistä aiheutunut henkilövahinkoja. Lautta kulkee yleensä Donsakista Samuin saarelle. Vahinkojen ei odoteta olevan merkittäviä, ja ne pitäisi viranomaisten mukaan korjata melko nopeasti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.