Yhteensä 2 kuolemaa neljän päivän aikana Phuketin Seitsemän päivää vaaran Songkran -liikenneturvallisuuskampanjassa

Phuket -

Phuketissa on ilmoitti yhteensä kaksi kuolemaa neljän päivän aikana Songkranin Seven Days of Danger liikenneonnettomuuksien kampanja (11.-17.).

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (15. huhtikuuta) yksityiskohtia Songkranin Seven Days of Danger -liikenneonnettomuuksien neljäntenä päivänä (14. huhtikuuta).

Yhteensä neljäntenä päivänä loukkaantui 11 henkilöä (8 miestä ja 3 naista) yhteensä yhdeksässä onnettomuudessa.

Mueangin alueella tapahtui kaksi liikenneonnettomuutta, joissa kaksi loukkaantui. Thalangin alueella sattui kolme liikenneonnettomuutta, joista neljä loukkaantui ja yksi kuolema joka oli nainen.

Phuketin DDPM ei kuitenkaan julkaissut muita yksityiskohtia yhden kuolemantapauksen onnettomuudesta. Kathun alueella tapahtui neljä liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui viisi.

Kaikkiaan neljän turvallisuuskampanjapäivän aikana tapahtui 34 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 36 ja kuoli kaksi.

Suurin osa liikenneonnettomuuksista johtui nopeusrajoituksen ylityksestä ja suurin osa uhreista oli kypärää käyttämättömiä.

Phuket on ilmoittanut seitsemästä liikenneonnettomuudesta kolmantena päivänä (13. huhtikuuta) Songkranin Seven Days of Danger -liikenneonnettomuuksien kampanjassa (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta).

Phuket on ilmoittanut Songkranin Seven Days of Danger -liikenneonnettomuuksien kampanjan ensimmäisestä kuolemasta (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta) toisena päivänä (12. huhtikuuta).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.