Seven Deadly Days of Songkran Road Accident Update Thaimaassa

Thaimaa -

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi yhteensä 339 tieliikenneonnettomuudesta, joista 36 kuoli ja 330 loukkaantui, Songkranin aikana järjestetyn Seven Days of Danger -liikenneturvallisuuskampanjan toisena päivänä.

Huhtikuun 12. päivänä tapahtui 339 onnettomuutta, joista 36 kuoli ja 330 loukkaantui. Suurin osa johtui ylinopeudesta (41 prosenttia). Noin 83 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä. Suurin osa liikenneonnettomuuksista tapahtui paikallisilla teillä kello 7–01

Suurin kuolonuhrien maakunta oli Bangkokissa, jossa kuoli kuusi. Eniten onnettomuuksia sattui Surat Thanissa, 14 onnettomuutta. Eniten loukkaantuneita oli Nakhon Si Thammaratissa ja Surat Thanissa, kummassakin 14 loukkaantumista.

Kahden vuorokauden aikana tapahtui yhteensä 618 liikenneonnettomuutta, joista 618 loukkaantui ja 63 kuoli.

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi yhteensä 278 tieliikenneonnettomuudesta, joista 27 kuoli ja 287 loukkaantui, Seitsemän vaaran päivää -liikenneturvallisuuskampanjan ensimmäisenä päivänä Songkranin aikana.-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/